Regnskap

Våre systemer er markedets raskeste og komplette administrasjons verktøy som i tillegg ivaretar alle behov innenfor prosjekt, avdeling og standard regnskapsføring.

Ta kontakt

EHF mottak/filformat - digitalisering

Som brukere av digitale løsninger er det viktig at våre kunder er helt sikre på at all data blir lagret og behandlet i Norge, ikke bare i dag, men også fremover i tid. Samtidig skal det foreligge en oversiktlig kostnads struktur på data som må lagres ihht. gjeldende Norske regelverk. Nye digitale moduler er utviklet slik at vi kan tilby komplett elektronisk bilagstrøm via EHF-formatet (EHF = Elektronisk Handels Format). Dette gjelder både ved mottak av inngående fakturaer og sending av fakturaer. 


All administrasjon gjøres via web-siden MIN SIDE. Der kan dere attestere fakturaer, følge opp prosjektanalyser, finne bilder av fakturaer og bruke ulike rapporter for å se på resultat og trender. Duett økonomisystem er utviklet i samarbeid med regnskapsbransjen. Det er lagt vekt på rasjonell bilagsføring, gode rapporter og enkel datautveksling med kunder. Duett har enkle og fleksible løsninger både for regnskapsførere og bedrifter. Egne moduler for lager, innkjøp og bestilling. Gode integreringer med flere kundestøtte- og salgssystemer gir deg komplette løsninger som gjør hverdagen enklere og mer effektiv. Vårt økonomisystem kan integreres med de fleste andre systemer. Vi har egen support avdeling som arbeider med å tilpasse alle typer filoverføringer fra andre systemer. 

Ønsker du å bli kontaktet?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg. 

Prisforespørsel
Generell bistand
Annet
Ingen fil valgt