Følg oss

Litt om oss

Økonomihuset Magnussen AS har drevet med regnskap og rådgivning i 30 år nå i 2020. Vi har derfor lang erfaring fra både regnskap, rådgivning og revisjon. I tillegg til våre ansatte har vi et nært samarbeid med rådgivere innenfor både skatt og juss.

Ta kontakt

Vår historie

Vi har vært her siden tidlig på nittitallet og er derfor godt kjent med mange ulike bransjer i vårt område og Namdalen. Økonomihuset tilbyr de siste moderne regnskapstjenester innen digital/elektronisk bilagstrøm, programvare og kundens egen web side Min side. Dette gjør at kunden kan være online og oppdatert med resultater og diagrammer fra sin egen pc på kontoret eller hjemme. 

 

For oss i Økonomihuset blir kunden og kvalitet satt i fokus, det lønner seg, det er vår erfaring. Utviklingen av nye systemer og løsninger gjør at vi nå, sammenlignet med årene før, må evaluere og tilpasse oss fremtidens krav ukentlig og mye oftere. Gjennom å være fremoverbøyd lærer vi noe nytt hver dag. Dette krever stor grad av tilpasningsevne og selvfølgelig også tålmodighet. Våre rådgivere har allsidig erfaring også utenfor regnskapsteknikk, det kommer dere som våre kunder tilgode gjennom oppfølging og utvikling.

Vi demonstrerer gjerne vår kapasitet gjennom vårt effektive og innovative datasystem som også er tilrettelagt for optimal kundebruk. 

Alt dette er som vi sier...en investering i fremtiden.

Våre medarbeidere

Skriv tekst her

Jan Ove Magnussen

Fagleder

  400 78 500

 jan.ove@oekhuset.no

Arnstein Magnussen

Partner / revisor

  473 69 237

 arnstein@oekhuset.no

Elin M. Kristiansen

Konsulent lønn og regnskap

  479 33 411

 elin@oekhuset.no

Ragnar Davidsen

Rådgiver - regnskap

Oppdragsanvarlig

  479 33 413

 ragnar@oekhuset.no

Guro Strand

Rådgiver - regnskap

Oppdragsanvarlig

Namsos - Indre Namdal

  479 33 412

 guro.strand@oekhuset.no

Hedda Sofie Haugum

Rådgiver - regnskap

Namsos - Indre Namdal

  900 87 895

hedda.sofie@oekhuset.no

Ida Sofie Wannebo Ingebrigtsen

Daglig leder regnskap

  479 33 414

 ida.sofie@oekhuset.no

Therese Gundersen

Rådgiver - regnskap

  742 17 050

therese@oekhuset.no

Er du vår nye samarbeidspartner?

Driver du med eget regnskapskontor eller har egen portefølje og i tillegg ser etter en sikker fremtidig samarbeidspartner, hører vi gjerne fra deg :-)